Broj pregledavanja: 1533

.::: Uz glavnu prometnicu pogodno za poslovnu izgradnju :::.

ID: 1141-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

73.750,00 €

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Bilice

Cijena/m²:50,00 €

Površina:1.475,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV


.::: Uz glavnu prometnicu pogodno za poslovnu izgradnju :::.

 Građevinsko zemljište 1.475m2 nalazi se na frekventnoj, blago strmoj lokaciji. Infrastruktura je neposredno do terena. Zemljište je dimenzije 18m x 80m (širina uz asfalt x dužina). Vrlo pogodna lokacija za poslovno-stambenu namjenu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost od centra:
  2000 m
 • Udaljenost od prijevoza:
  1 min

Opis nekretnine

 • Pogled na planine
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz, Javna rasvjeta
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Zemljište uz Prokljansko jezero :::.

Pov.: 1.396,00 m²

155.000,00 €

.::: Zemljište uz Prokljansko jezero :::.

Pov.: 1.423,00 m²

220.565,00 €

.::: Bilice - građevinsko zemljište 892m2 :::.

Pov.: 892,00 m²

71.360,00 €

.::: Građevinsko zemljište blizu uvale Stubalj :::.

Pov.: 1.618,00 m²

145.620,00 €