Broj pregledavanja: 1142

.::: Zemljište u Šibenskom zaleđu :::.

ID: 1191-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

127.050,00 € 957.215,28 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Lozovac

Cijena/m²:30,00 €

Površina:4.235,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Na izvrsnoj lokaciji šibenskog zaleđa :::. 

Samo dva kilometra od Nacionalnog Parka Krka i četiri kilometra od grada Šibenika nalazi se građevinsko zemljište površine 4.235 m2. Na ravnom položaju, uz asfaltirani pristup, pored idiličnih dalmatinskih ograda i vinograda. Na parceli je moguće smjestiti autohtone kamene kuće i bazene, kao i parkiralište i ostali prateći sadržaj. Lokacija je vrlo pogodna za ruralni turizam, te postoji mogućnost preuzimanja postojećeg idejnog projekta, investicijskog plana i troškovnika za izgradnju dvije kamene kuće za odmor s bazenom većih dimenzija. Susjedna kuća udaljena je pedeset metara, tako i voda te strujni i telefonski priključak. Postoji mogućnost povoljnog otkupa okolnih zemljišta. U dogovoru s vlasnikom, postoji mogućnost i parcijalne prodaje.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Istok,Zapad,Sjever,Jug
 • Udaljenost od centra:
  1200 m
 • Udaljenost do mora:
  4000 m
 • Udaljenost od prijevoza:
  10 min

Opis nekretnine

 • Pogled na planine
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Uz prometnicu za "Nacionalni park Krka" :::.

Pov.: 2.731,00 m²

136.550,00 €

.::: Zemljište s lijepom panoramom :::.

Pov.: 1.100,00 m²

132.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište s pogledom na more :::.

Pov.: 1.140,00 m²

136.800,00 €

.::: Prilika - Odlično građevinsko zemljište :::.

Pov.: 2.350,00 m²

129.250,00 €