Broj pregledavanja: 1568

.::: Zemljište sa dozvolom za poslovno-stambenu zgradu :::.

ID: 1605-1

Građevinsko zemljište, prodaja


300.000,00 € 

280.000,00 € 2.104.334,96 kn

Grad:Vodice

Šira lokacija:Vodice

Cijena/m²:307,02 €

Površina:912,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Zemljište sa dozvolom za poslovno-stambenu zgradu:::. 

Građevinsko zemljište 912m2 na atraktivnoj lokaciji u Vodicama. Zemljište ima glavni projekt za izgradnju sedam stambenih jedinica i poslovnih prostora, tlocrtne površine 275,24m2 (podrum+ prizemlje + 2 kata). Nalazi se u izgrađenom dijelu stambenog naselja, pravilnog je oblika, ima asfaltni pristupni put sa javnom rasvjetom. Lokacija je atraktivna, samo 480m do mora i uređene plaže sa brojnim sadržajima.

 

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  Građevinska dozvola , Lokacijska dozvola , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost od centra:
  1100 m
 • Udaljenost do mora:
  480 m
 • Prijevoz:
  Autobus
 • Udaljenost od prijevoza:
  5 min

Opis nekretnine

 • Katnost izgradnje:
  4
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište u Vodicama :::.

Pov.: 2.198,00 m²

263.760,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Vodicama :::.

Pov.: 881,00 m²

88.100,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Vodicama :::.

Pov.: 881,00 m²

88.100,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Vodicama :::.

Pov.: 880,00 m²

88.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Vodicama :::.

Pov.: 2.790,00 m²

279.000,00 €