Broj pregledavanja: 1561

.::: Mirna lokacija s pogledom na Primošten :::.

ID: 1659-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

150.640,00 € 1.133.287,62 kn

Grad:Primošten

Šira lokacija:Primošten

Cijena/m²:80,00 €

Površina:1.883,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.:::  Mirna lokacija s pogledom na Primošten :::. 

Parcela 1.883m2 nalazi se iznad Primoštena, na predivnoj lokaciji sa koje se pruža odličan pogled na more i primoštenski poluotok. Parcela je većim dijelom u građevinskoj zoni, a cca. 25% je poljoprivredne namjene. Na građevinskom dijelu moguće je izgraditi dva samostojeća objekta. Parcela graniči uz dva pristupna puta, blago je uzvišena i na njoj se nalazi 15tak stabala maslina. Do mora 2km.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

 

 

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost od centra:
  2800 m
 • Udaljenost do mora:
  2100 m
 • Prijevoz:
  Autobus

Opis nekretnine

 • Pogled na more
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Prekrasan otvoren pogled na more :::.

Pov.: 1.843,00 m²

239.590,00 €

.::: Građevinska parcela s pogledom na more :::.

Pov.: 421,00 m²

130.000,00 €

.::: Poljoprivredno zemljište 1. red do mora :::.

Pov.: 5.034,00 m²

125.850,00 €

.::: Zemljište I red do mora u Primoštenu :::.

Pov.: 1.494,00 m²

179.280,00 €