Broj pregledavanja: 805

.::: Građevinsko zemljište u Šibeniku 5.574m2 :::.

ID: 1751-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

378.000,00 € 2.852.761,09 kn

Grad:Šibenik

Uža lokacija:Vidici

Cijena/m²:67,81 €

Površina:5.574,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Građevinsko zemljište u Šibeniku 5.574m2 :::. 

Na južnom ulazu u Šibenik nalazi se građevinsko zemljište od 5.574m2 i poljoprivredno zemljište od 509m2, lokacija je ravna, asfaltiran pristupni put. Na građevinskom zemljištu je objekt od 160m2 sa priključcima struje i vode. Lokacija je izvrsna za gradnju proizvodnog pogona, Jadranska magistrala je u neposrednoj blizini, 5km do ulaza na autocestu i 700m do mora.

 

 

 

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Udaljenost od centra:
  2300 m
 • Udaljenost do mora:
  700 m
 • Prijevoz:
  Autobus+Automobil
 • Udaljenost od prijevoza:
  5 min

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini:
  Auto, Brod, Kamion, Kombi, Šleper
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz, Struja, voda
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište u Šibeniku :::.

Pov.: 1.004,00 m²

321.280,00 €

.::: Građevinska parcela na Biocima :::.

Pov.: 4.503,00 m²

1.350.900,00 €

.::: Građevinsko zemljište na dobroj lokaciji :::.

Pov.: 4.769,00 m²

953.800,00 €