Broj pregledavanja: 1378

.::: Mirna lokacija s pogledom na more :::.

ID: 1814-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

331.950,00 €

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Žaborić

Cijena/m²:150,00 €

Površina:2.213,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV


.::: Lijepa lokacija s pogledom na more :::.

U Žaboriću, mirnom mjestu između Šibenika i Primoštena, sa dugom obalom i kristalno čistim morem, nalazi se građevinsko zemljište ukupne površine od 2.213m2.

Nalazi se na mirnoj, povišenoj lokaciji sa lijepim pogledom na more. Zemljište ima pristupni put i svu potrebnu infrastrukturu u blizini. Udaljenost do mora i plaže je 170m.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost do mora:
  170 m
 • Prijevoz:
  Autobus
 • Udaljenost od prijevoza:
  3 min

Opis nekretnine

 • Pogled na more
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Mirna lokacija s pogledom na more :::.

Pov.: 2.213,00 m²

331.950,00 €

.::: Lijepo građevinsko zemljište u Dubravi :::.

Pov.: 2.335,00 m²

128.425,00 €

.::: Građevinsko zemljište :::.

Pov.: 2.000,00 m²

180.000,00 €

.::: Prilika - Odlično građevinsko zemljište :::.

Pov.: 2.350,00 m²

188.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Bilicama:::.

Pov.: 2.235,00 m²

156.450,00 €