Broj pregledavanja: 1350

.::: Veliko građevinsko zemljište u Bilicama :::.

ID: 2023-1

građevinsko - neizgrađeni dio, prodaja


 

278.900,00 €

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Bilice

Cijena/m²:50,00 €

Površina:5.578,00 m²


.::: Veliko građevinsko zemljište u Bilicama :::.

Građevinsko zemljište površine 5.578m2 nalazi se u Bilicama, a udaljeno je 3km od centra Šibenika. Zemljište se nalazi u neizgrađenom dijelu građevinskog područja. Sva infrastruktura je u blizini. Do mora 3400m.

 

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jugozapad
 • Udaljenost od centra:
  3000 m
 • Udaljenost do mora:
  3400 m
 • Prijevoz:
  Autobus

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište u Lugovićima :::.

Pov.: 3.842,00 m²

268.940,00 €

.::: Poljoprivredno zemljište u Podlukovniku :::.

Pov.: 5.327,00 m²

42.616,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Bilicama :::.

Pov.: 6.200,00 m²

372.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Bilicama :::.

Pov.: 4.845,00 m²

242.250,00 €