Broj pregledavanja: 1335

.::: Poljoprivredno zemljište 400m do Prokljanskog jezera :::.

ID: 2066-1

Poljoprivredno zemljište, prodaja


 

10.215,00 € 76.770,65 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Bilice

Cijena/m²:5,00 €

Površina:2.043,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Poljoprivredno zemljište 400m do Prokljanskog jezera :::.

Poljoprivredno zemljište od 2.043m2 nalazi se u Bilicama, predio Vrulje, 400m do jezera Prokljan. Ima ucrtan pristupni put koji u naravi nije probijen. Na zemljištu je gusta borova šuma. Zemljište je pogodno za sadnju maslina.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Udaljenost do mora:
  400 m
 • Prijevoz:
  Autobus

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini:
  Nogostup
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Poljoprivredno zemljište u Dobrom Dolcu :::.

Pov.: 2.147,00 m²

15.029,00 €

.::: Poljoprivredno zemljište u Dobrom Dolcu :::.

Pov.: 1.552,00 m²

10.864,00 €

.::: Poljoprivredno zemljište u Bogdanovićima :::.

Pov.: 1.935,00 m²

19.350,00 €

.::: Poljoprivredno zemljište s pogledom na more :::.

Pov.: 2.159,00 m²

161.925,00 €