Broj pregledavanja: 1099

.::: Zemljište u gospodarskoj zoni u Šibeniku :::.

ID: 2360-1

Građevinsko poslovno, prodaja


 

130.380,00 € 976.255,19 kn

Grad:Šibenik

Uža lokacija:Njivice

Cijena/m²:60,00 €

Površina:2.173,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Zemljište u gospodarskoj zoni u Šibeniku :::.

Građevinsko zemljište u zoni gospodarske namjene nalazi se u Šibeniku, predio Njivice uz Jadransku magistralu. Površina zemljišta je 2.173m2. Nalazi se ispod magistrale, dok je manja površina zemljišta iznad magistrale. Sva infrastruktura je u blizini.

Napomena: na ovoj lokaciji moguća kupnja ukupno 6.000m2 zemljišta!

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Udaljenost od centra:
  3000 m
 • Udaljenost do mora:
  800 m

Opis nekretnine

 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Zemljište u poslovnoj zoni :::.

Pov.: 3.373,00 m²

134.920,00 €

.::: Građevinsko zemljište na Mažuricama :::.

Pov.: 854,00 m²

128.100,00 €

.::: Zemljište s prelijepim pogledom :::.

Pov.: 643,00 m²

128.600,00 €

.::: Građevinsko zemljište uz glavnu cestu :::.

Pov.: 811,00 m²

121.650,00 €

.::: Prostrano poljoprivredno zemljište :::.

Pov.: 22.819,00 m²

114.095,00 €