Broj pregledavanja: 967

.::: Zemljište za gradnju hotela na izvrsnoj lokaciji :::.

ID: 2416-1

Građevinsko turističko, prodaja


 

792.000,00 € 5.967.598,82 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Zablaće

Cijena/m²:300,00 €

Površina:2.640,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Zemljište za gradnju hotela na izvrsnoj lokaciji :::.

Zemljište površine 2.640m2 nalazi se na izvrsnoj lokaciji u mjestu Zablaće, pored poznatog turističkog ljetovališta Solaris. Parcela je ravna i pravilnog oblika, uz asfaltiran pristupni put.

Zemljište ima lokacijsku dozvolu za gradnju hotela Prizemlje + 1 + 2 + 3 sa cca 900m2 po etaži. Sa zemljišta se pruža pogled na more, udaljenost do mora je 200m.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

 

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Lokacijska dozvola , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jugozapad
 • Udaljenost do mora:
  190 m
 • Prijevoz:
  Automobil

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion, Kombi, Šleper
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Uz prometnicu za "Nacionalni park Krka" :::.

Pov.: 2.731,00 m²

136.550,00 €

.::: Uređeni maslinik s predivnim pogledom :::.

Pov.: 2.485,00 m²

19.000,00 €

.::: Prvi red uz pješčanu plažu :::.

Pov.: 1.740,00 m²

870.000,00 €