Broj pregledavanja: 902

.::: Građevinsko zemljište II red do mora na Brodarici:::.

ID: 2648-1

Građevinsko turističko, prodaja


 

436.170,00 € 3.278.027,78 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Brodarica

Cijena/m²:310,00 €

Površina:1.407,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Građevinsko zemljište II red do mora na Brodarici:::.

Građevinsko zemljište površine 1.407m2 nalazi se na Brodarici, u 2. redu od mora. Na terenu se nalazi gusta borova šuma. Dimenzije terena su 16m širine x 84m dužine i pravilnog je oblika. Namjena ovog zemljišta je ugostiteljsko-turistička. Lokacija zemljišta je odlična, udaljeno je svega 50m od mora, s pogledom na mali otočić Krapanj.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost do mora:
  50 m
 • Prijevoz:
  Autobus
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Odlično građevinsko zemljište:::.

Pov.: 1.650,00 m²

247.500,00 €

.::: Građevinsko zemljište na Brodarici :::.

Pov.: 8.445,00 m²

506.700,00 €

.::: Građevinsko zemljište uz magistralu :::.

Pov.: 1.154,00 m²

220.000,00 €