Broj pregledavanja: 1255

.::: Zemljište I red do mora u Primoštenu :::.

ID: 2652-1

Poljoprivredno zemljište, prodaja


 

179.280,00 € 1.347.375,61 kn

Grad:Primošten

Šira lokacija:Primošten

Cijena/m²:120,00 €

Površina:1.494,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Zemljište 1. red do mora kod Primoštena :::.

Poljoprivredno zemljište površine 1.494m2 nalazi se u blizini Primoštena, u Bilom. Fenomenalna lokacija i predivan pogled na more!

Parcela je udaljena 20m od mora i prirodne plaže. Na terenu je dijelom nisko raslinje i borova šuma, a dijelom nasuti šljunak. Ispred zemljišta je uređena šetnica kojom se prilazi zemljištu.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Prvi red do mora
 • Orijentacija:
  Zapad
 • Udaljenost do mora:
  20 m
 • Prijevoz:
  Brod

Opis nekretnine

 • Pogled na more
 • Pristup nekretnini:
  Nogostup
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Maslinik na lijepoj lokaciji u Primoštenu :::.

Pov.: 2.377,00 m²

166.390,00 €

.::: Građevinsko zemljište s pogledom na more :::.

Pov.: 1.452,00 m²

198.924,00 €