Broj pregledavanja: 741

.::: Građevinsko zemljište u Primoštenu :::.

ID: 2693-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

235.000,00 € 1.781.175,92 kn

Grad:Primošten

Šira lokacija:Primošten

Cijena/m²:64,38 €

Površina:3.650,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Građevinsko zemljište u Primoštenu :::.

Zemljište površine 3.650m2 nalazi se na strmoj lokaciji u Primoštenu, što omogućava predivan panoramski pogled na more. Pravilnog je oblika, dim 29 m x 100m. Postoji mogućnost kupnje samo dijela parcele. Dio zemljišta je u poljoprivrednoj zoni ( = 2.333 m2), a dio u građevinskoj zoni (= 1.317 m2).

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost od centra:
  1600 m
 • Udaljenost do mora:
  1400 m
 • Prijevoz:
  Automobil

Opis nekretnine

 • Pogled na more
 • Panorama
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Zemljište na osami s pogledom na more ::::.

Pov.: 2.457,00 m²

245.700,00 €

.::: Građevinsko zemljište s pogledom na more :::.

Pov.: 3.782,00 m²

518.134,00 €

.::: Zemljište s predivnim pogledom na more :::.

Pov.: 5.339,00 m²

217.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište s pogledom na more :::.

Pov.: 1.452,00 m²

198.924,00 €

.::: Prekrasan otvoren pogled na more :::.

Pov.: 1.843,00 m²

202.730,00 €