Broj pregledavanja: 1018

.::: Mirna lokacija s pogledom na more :::.

ID: 2727-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

223.720,00 € 1.681.363,63 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Žaborić

Cijena/m²:170,00 €

Površina:1.316,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Lijepa lokacija s pogledom na more :::.

Građevinsko zemljište površine 1.316 m2 nalazi se u Žaboriću, prekrasno mjestu između Šibenika i Primoštena. Parcela se nalazi na tihoj i mirnoj lokaciji idealnoj za gradnju vile s bazenom ili apartmanske zgrade.

Smještena je na povišenom dijelu terena što omogućava lijep pogled na more. Zemljište ima pristupni put koji je asfaltiran i svu potrebnu infrastrukturu u blizini. Udaljenost do mora i plaže samo 170m.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost do mora:
  170 m
 • Prijevoz:
  Autobus
 • Udaljenost od prijevoza:
  3 min

Opis nekretnine

 • Pogled na more
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište s pogledom na more :::.

Pov.: 1.140,00 m²

136.800,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Bilicama :::.

Pov.: 1.238,00 m²

65.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište u 1. redu :::.

Pov.: 1.016,00 m²

223.520,00 €

.::: Građevinsko zemljište na lijepoj lokaciji :::.

Pov.: 1.022,00 m²

204.400,00 €