Broj pregledavanja: 1083

.::: Prostrano poljoprivredno zemljište :::.

ID: 2829-1

Poljoprivredno zemljište, prodaja


 

114.095,00 € 857.478,92 kn

Grad:Šibenik

Uža lokacija:Grad

Cijena/m²:5,00 €

Površina:22.819,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Prostrano poljoprivredno zemljište :::.

Na Obliću kod Šibenika, nalazi se veliko poljoprivredno zemljište. Sastoji se od više čestica koje zajedno čine cjelinu površine 22.819 m2.

Položaj zemljišta je na strmom terenu tako da se pruža jako lijep pogled prema gradu i moru. Pogodno je za maslinik ili vinograd. Na parcelama se trenutno nalaze masline, nisko raslinje i trava. Pristup moguć automobilom zemljanim putem.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost od centra:
  3800 m
 • Udaljenost do mora:
  1300 m

Opis nekretnine

 • Pogled na more
 • Pristup nekretnini:
  Auto
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Poljoprivredno zemljište od 26.824 m2 :::.

Pov.: 26.824,00 m²

268.240,00 €

.::: Gospodarsko zemljište u Šibeniku :::.

Pov.: 2.082,00 m²

124.920,00 €

.::: Građevinsko zemljište s dozvolom :::.

Pov.: 379,00 m²

120.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište uz glavnu cestu :::.

Pov.: 775,00 m²

116.250,00 €