Broj pregledavanja: 1489

.::: Prilika - Odlično građevinsko zemljište :::.

ID: 3121-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

188.000,00 €

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Žirje

Otok:Žirje

Cijena/m²:80,00 €

Površina:2.350,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV


.::: HITNA PRODAJA - Odlično građevinsko zemljište :::.

Na jednoj od najboljih lokacija na otoku Žirju, u svijetložutoj zoni, nalazi se građevinsko zemljište površine 2.350m2. Položaj je blago strm, a parcela pravilnog oblika (65m x 35m) s predivnim pogledom prema moru. Obzirom na položaj parcele ne postoji mogućnost da se pogled zakloni drugim objektima. Sva je infrastruktura u blizini parcele.

Pristupi put je asfaltiran, a parcela je obrasla niskom vegetacijom i  cca 50 stabala maslina ( dalmatinska oblica u rodu). Do pristaništa broda i lijepe plaže ima nekoliko minuta hoda. Kristalno čisto more i netaknuta priroda neprocjenjivi su. More je udaljeno 200m.

Postoji mogućnost dogovora za izgradnju po projektu:

 • roh bau + zatvori ( ALU ili PVC)  = 750 €/m2 
 • ključ u ruke s najkvalitetnijim materijalima = 3.250 €/m2 
 • ključ u ruke sa standardnim materijalima = 2.000€/m2 
 • prizemlje = 1000 €/m2, a za svaki sljedeći kat u roh bau stanju = 500€/m2.

Jedinstvena prilika koja se ne propušta!

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

Ostali podaci

 • Udaljenost do mora:
  200 m
 • Prijevoz:
  Brod
 • Udaljenost od prijevoza:
  3 min

Opis nekretnine

 • Blizina dućana
 • Blizina plaže
 • Miran predio
 • Pogled na more
 • Prilaz - asfaltirani
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Brod, Kamion
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište :::.

Pov.: 2.000,00 m²

180.000,00 €

.::: Veliko građevinsko zemljište u Brodarici :::.

Pov.: 2.435,00 m²

535.700,00 €

.::: Lijepo građevinsko zemljište u Dubravi :::.

Pov.: 2.335,00 m²

128.425,00 €

.::: Građevinsko zemljište 800m2 :::.

Pov.: 800,00 m²

200.000,00 €