Broj pregledavanja: 700

.::: Građevinsko zemljište :::.

ID: 3122-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

180.000,00 € 1.352.786,76 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Žirje

Otok:Žirje

Cijena/m²:90,00 €

Površina:2.000,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Građevinsko zemljište :::.

Lijepa građevinska parcela od cca 2.000m2 nalazi se na otoku Žirju. U zoni je gradnje, pravilnog oblika (cca 68m x 30m) i ima pristupni put. Na parceli je sagrađena cisterna za vodu, septička jama s pregradom i ljetna kuhinja sa sanitarnim čvorom + kupaonica.

Lokacija je izuzetno dobra za sve koji žele odmor u prirodnom okruženju.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Udaljenost do mora:
  350 m
 • Prijevoz:
  Brod

Opis nekretnine

 • Miran predio
 • Pogled na more djelomičan
 • Osnovna infrastruktura:
  Cisterna za vodu, Septička jama
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište 1. red do mora :::.

Pov.: 1.675,00 m²

167.500,00 €

.::: Prilika - Odlično građevinsko zemljište :::.

Pov.: 2.350,00 m²

129.250,00 €

.::: Lijepo građevinsko zemljište u Dubravi :::.

Pov.: 1.862,00 m²

65.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Jadrtovcu :::.

Pov.: 2.000,00 m²

240.000,00 €