Broj pregledavanja: 1141

.::: U srcu netaknute prirode :::.

ID: 3123-1

Poljoprivredno zemljište, prodaja


 

550.110,00 €

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Žirje

Otok:Žirje

Cijena/m²:15,00 €

Površina:36.674,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV


.::: U srcu netaknute prirode :::.

Na jednom od najudaljenijih otoka u šibenskom arhipelagu, Žirju, nalazi se predivna poljoprivredna parcela površine 36.647m2. Svojom površinom i udaljenošću od morske crte zadovoljava zakonske uvjete za gradnju.

Dozvoljena je izgradnja prizemne građevine ukupne površine od 200 m2 koja je najmanje udaljena 100m od obalne crte, odnosno izgradnja za vlastite gospodarske potrebe ili za prijavljeno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo i pružanje ugostiteljskih ili turističkih usluga u seljačkom domaćinstvu.

Do parcele vodi zemljani put, pristup je moguć automobilom. Parcela je dijelom pod borovom šumom, a dijelom kamenita. Infrastruktura je na 200-tinjak metara od parcele.

Netaknuta priroda i čist okoliš ovu parcelu čine jedinstvenom, a prirodna plaža s kristalno čistim morem svega je na nekoliko metara do parcele.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Prvi red do mora
 • Prijevoz:
  Brod

Opis nekretnine

 • Blizina plaže
 • Miran predio
 • Pogled na more otvoren
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Brod, Kamion

Prostorije (objekti) uz nekretninu

 • Vez za brod
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište na Brodarici :::.

Pov.: 8.445,00 m²

506.700,00 €

.::: Veliko građevinsko zemljište u Brodarici :::.

Pov.: 2.435,00 m²

535.700,00 €

.::: Lugovići - građevinsko zemljište :::.

Pov.: 11.768,00 m²

529.560,00 €