Broj pregledavanja: 1332

.::: Građevinska parcela na Biocima :::.

ID: 3268-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

2.378.250,00 €

Grad:Šibenik

Uža lokacija:Bioci

Cijena/m²:350,00 €

Površina:6.795,00 m²

Provizija agencije:3% + PDV


.::: Idealno zemljište za stambenu izgradnju na Biocima :::.

U Šibeniku, na vrlo atraktivnoj lokaciji, u kvartu Bioci-Vidici, nalazi se parcela od 6.795m2 koja služi za izgradnju stambenih zgrada i modernih visokokatnica.

Teren se nalazi u građevinskoj zoni i dozvoljena je izgradnja dviju stambenih zgrada, jedne sa 5, te druge sa 4 nadzemnih etaža; Teren je pravilnog oblika, dimenzija cca. 50m uz cestu x 135m u duljinu; nalazi se na blago povišenoj lokaciji koja omogućava lijepi pogled na more.

Do svih sadržaja (dućana, škole, ljekarne etc.) cca. 700m, idealna prilika za investitore u stanogradnji. 

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost od centra:
  2300 m
 • Udaljenost do mora:
  760 m
 • Prijevoz:
  Autobus
 • Udaljenost od prijevoza:
  7 min

Opis nekretnine

 • Miran predio
 • Pogled na more djelomičan
 • Prilaz - asfaltirani
 • Katnost izgradnje:
  5
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz

Prostorije (objekti) uz nekretninu

 • Poljoprivredna kućica
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine