Broj pregledavanja: 753

.::: Maslinik u Slivnom :::.

ID: 3273-1

Poljoprivredno zemljište, prodaja


 

15.000,00 € 112.732,23 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Slivno

Cijena/m²:4,56 €

Površina:3.287,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Maslinik u Slivnom :::.

U mjestu Slivno nalazi se poljoprivredno zemljište od 3.287m2. Na parceli je oko 60 stabala maslina od kojih su neke stare, a neke mlade. Parcela je pravilnog oblika, ima pristupni put, a do naplatnih kućica u Vrpolju ima cca 2km.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

    Dozvole

    , Vlasnički list

Opis nekretnine

  • Miran predio
  • Pristup nekretnini:
    Auto, Kamion
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Stari vinograd blizu mora :::.

Pov.: 1.500,00 m²

13.500,00 €

.::: Obradivo poljoprivredno zemljište :::.

Pov.: 3.084,00 m²

21.588,00 €

.::: Poljoprivredno zemljište u Dobrom Dolcu :::.

Pov.: 2.147,00 m²

15.029,00 €

.::: Poljoprivredno zemljište u Dobrom Dolcu :::.

Pov.: 2.340,00 m²

16.380,00 €