Broj pregledavanja: 15

.::: Građevinsko zemljište u Jadrtovcu 1. red do mora :::.

ID: 3348-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

858.240,00 € 6.382.276,01 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Jadrtovac

Cijena/m²:120,00 €

Površina:7.152,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Građevinsko zemljište 1. red do mora :::.

U Jadrtovcu na vrlo mirnoj i lijepoj lokaciji nalazi se veliko građevinsko zemljište od 7.152m2. Na blago strmoj lokaciji ima prelijepi pogled na Morinjski zaljev. Parcelu i more dijeli samo asfaltirani put.

Zemljište se sastoji od tri parcele koje čine cjelinu. Nalazi se u SŽ zoni. Širina parcele uz put je oko 23m, sva infrastruktura je u neposrednoj blizini.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Prvi red do mora
 • Orijentacija:
  Jug
 • Udaljenost od centra:
  7600 m
 • Udaljenost do mora:
  35 m
 • Prijevoz:
  Automobil+Brod

Opis nekretnine

 • Asfaltirani prilaz
 • Miran predio
 • Pogled na more
 • Panorama
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Prvi red uz pješčanu plažu :::.

Pov.: 1.740,00 m²

870.000,00 €

.::: Zemljište 7.344m2 u Bilicama :::.

Pov.: 7.344,00 m²

130.452,00 €

.::: Građevinsko zemljište s pogledom na more :::.

Pov.: 6.253,00 m²

437.710,00 €

.::: Veliko građevinsko zemljište u Bilicama :::.

Pov.: 7.896,00 m²

987.000,00 €