Broj pregledavanja: 31

.::: Veliko poljoprivredno zemljište kod Ražnja :::.

ID: 3419-1

Poljoprivredno zemljište, prodaja


 

80.000,00 € 594.672,00 kn

Grad:Rogoznica

Šira lokacija:Ražanj

Cijena/m²:7,41 €

Površina:10.800,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Veliko poljoprivredno zemljište kod Ražnja :::.

U Račicama poviše Ražnja nalazi se poljoprivredno zemljište od 10.800m2. Zemljište je čisto bez kulture, do njega vodi dijelom asfaltirani, a dijelom zemljani put (zadnjih 900 metara).

Podnesen je zahtjev za izdavanje dozvole za gradnju gospodarskih objekata.

Do Ražnja ima 4.5 km, a do Rogoznice 7 km.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

Ostali podaci

  • Udaljenost od centra:
    7000 m
  • Prijevoz:
    Automobil

Opis nekretnine

  • Miran predio
  • Pristup nekretnini:
    Auto
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište 85m do mora :::.

Pov.: 676,00 m²

87.880,00 €

.::: Zemljište s dozvolom za izgradnju :::.

Pov.: 11.870,00 m²

350.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište blizu Rogoznice :::.

Pov.: 774,00 m²

77.400,00 €