Broj pregledavanja: 349

.::: Poljoprivredno zemljište u Dobrom Dolcu :::.

ID: 3751-1

Poljoprivredno zemljište, prodaja


 

15.029,00 € 112.950,18 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Zaton

Cijena/m²:7,00 €

Površina:2.147,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Poljoprivredno zemljište u Dobrom Dolcu :::.

Obradivo zemljište ukupne površine 2.147 m² nalazi se između Šibenika i Zatona na takozvanoj "Benkovačkoj Cesti". Parcela je ravna sa malo vegetacije, a zemljište ima označen pristupni put, koji nije probijen.

Lokacija je mirna.

Postoji mogućnost kupnje susjednog terena površine 1.552 m2 po cijeni od =10.864 EUR.

Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

    Dozvole

    , Vlasnički list

Ostali podaci

  • Udaljenost do mora:
    1000 m
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Poljoprivredno zemljište u Dobrom Dolcu :::.

Pov.: 2.340,00 m²

16.380,00 €

.::: Poljoprivredno zemljište uz 1.902m2 :::.

Pov.: 1.902,00 m²

11.412,00 €

.::: Maslinik u Slivnom :::.

Pov.: 3.287,00 m²

15.000,00 €