Broj pregledavanja: 959

.::: Građevinsko zemljište na otoku Kapriju s dozvolom :::.

ID: 492-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

35.000,00 € 264.247,27 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Kaprije

Otok:Kaprije

Cijena/m²:174,13 €

Površina:201,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Građevinsko zemljište na otoku Kapriju s dozvolom :::.

Građevinsko zemljište na otoku Kapriju. 201 m2 na lijepoj i mirnoj lokaciji, na terenu su iskopi i teren ima građevinsku dozvolu za prizemnicu od cca. 38 m2 brutto stambene površine. S terena se pruža vrlo lijep pogled na more. Do plaže samo 300 m.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

Ostali podaci

  • Udaljenost do mora:
    300 m

Opis nekretnine

  • Pogled na more
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Na sunčanoj strani :::.

Pov.: 393,00 m²

29.475,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Bilicama :::.

Pov.: 400,00 m²

32.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište 890m2 u Zatonu :::.

Pov.: 890,00 m²

38.000,00 €