Broj pregledavanja: 1115

.::: Zemljište na mirnoj lokaciji :::.

ID: 665-1

Građevinsko stambeno zemljište, prodaja


 

90.000,00 € 676.393,38 kn PDV uključen u cijenu

Grad:Vodice

Šira lokacija:Vodice

Cijena/m²:82,04 €

Površina:1.097,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Zemljište na mirnoj lokaciji :::.Građevinsko zemljište 1.097 m2 na mirnoj lokaciji, nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog područja. Teren je očišćen, pravilnog je oblika, a infrastruktura je u neposrednoj blizini. S kata izgrađene kuće, pružao bi se pogled na more. Do mora i centra 2km.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

Ostali podaci

  • Udaljenost od centra:
    1600 m
  • Udaljenost do mora:
    2000 m

Opis nekretnine

  • Pogled na more
  • Pristup nekretnini:
    Auto, Kamion
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište s lijepom panoramom :::.

Pov.: 1.200,00 m²

174.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište s lijepom panoramom :::.

Pov.: 1.020,00 m²

183.600,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Vodicama :::.

Pov.: 803,00 m²

92.345,00 €

.::: Zemljište 1.000m2 u Vodicama :::.

Pov.: 1.000,00 m²

100.000,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Vodicama :::.

Pov.: 1.070,00 m²

159.000,00 €