Broj pregledavanja: 1218

.::: Poljoprivredno zemljište na Srimi :::.

ID: 677-1

Poljoprivredno zemljište, prodaja


 

11.568,00 € 87.199,71 kn

Grad:Vodice

Šira lokacija:Srima

Cijena/m²:12,00 €

Površina:964,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Poljoprivredno zemljište na Srimi :::.

Poljoprivredno zemljište 964 m2 na lijepom položaju.  Parcela je ravna, opasana širokim suhozidom, a na terenu se nalazi oko 15 stabala maslina. Pristupni put do terena je probijen, ali nije katastarski ucrtan, i pristup automobilom je moguć na 35m do terena. Do mora 1km.

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

    Dozvole

    , Vlasnički list

Ostali podaci

  • Orijentacija:
    Jug
  • Udaljenost do mora:
    1000 m
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Građevinsko zemljište površine 1.054m2 :::.

Pov.: 1.054,00 m²

131.750,00 €

.::: Građevinsko zemljište 1.080 m2 :::.

Pov.: 1.080,00 m²

140.400,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Vodicama :::.

Pov.: 1.047,00 m²

104.700,00 €

.::: Zemljište s vilom u izgradnji :::.

Pov.: 1.006,00 m²

380.000,00 €