Broj pregledavanja: 1236

.::: Građevinsko zemljište na dobroj lokaciji :::.

ID: 840-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

51.794,00 € 389.256,87 kn

Grad:Šibenik - Okolica

Šira lokacija:Bilice

Cijena/m²:38,00 €

Površina:1.363,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


.::: Građevinsko zemljište na dobroj lokaciji :::.

Građevinsko zemljište ukupne površine 1.363 m2, uz mogućnost parcijalne kupnje od 2x 680 m2. Zemljište se nalazi u neizgrađenom dijelu građevinskog područja, na lijepoj i mirnoj lokaciji. Teren je ravan i pravilnog je oblika. (Cijena u slučaju parcijalne kupnje je 50 €/m2.)

Šibenik


Najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik s preko 40.000 stanovnika glavni grad te kulturno, prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.

U starom djelu grada koji okružuje katedralu kuće su kamene i zbijene, a ulice uske i krivudave s mnogo stuba i presvođenih prolaza. Mali trgovi i brojni kulturno-povijesni spomenici (Središnji gradski trg, Gradska vijećnica, Kneževa palača), četiri tvrđave (Sv.Nikola, Sv. Mihovil, Šubićevac i Sv. Ivan) kojima je grad okružen, svjedoče o bogatoj prošlosti ovog grada.

Šibenik krasi blizina poznatih nacionalnih parkova: NP Krka - sedmi je nacionalni park Hrvatske, sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen; NP Kornati -sačinjava jedna zasebna i po mnogočemu poznata skupina otoka nazvana Kornati. Turistička ponuda grada Šibenika nudi izlete u seoska domaćinstva u sklopu seoskog turizma; Sokolarni centar - jedini centar u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica; Bungee jumping na Šibenskom mostu; ronjenje, jedrenje, paintball, pješačenje, biciklizam...

Bogata gastronomska ponuda nudi sve tradicionalne specijalitete Dalmacije: buzare od rakova ili školjaka, brudeti, variva od povrća, rižoti od mesa ili plodova mora, varive od grahorica, izvrsne riblje i mesne juhe te nezaobilazna blitva kao univerzalan prilog gotovo svim jelima. Kao tradicionalni deserti u šibenskoj kuhinji se pojavljuju rožata, fritule i kroštule.

Grad Šibenik ima još jedno ime – Grad Djece, jer već skoro 50 godina zaredom je domaćin jedine dječje manifestacije u Hrvatskoj međunarodnog karaktera, Međunarodnog dječjeg festivala, po kojem je poznat u svjetskim razmjerima.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Prijevoz:
  Autobus

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Osnovna infrastruktura:
  Asfaltiran prilaz
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

.::: Zemljište 840m2 u Stublju :::.

Pov.: 840,00 m²

54.600,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Bilicama :::.

Pov.: 1.469,00 m²

41.500,00 €

.::: Zemljište uz Prokljansko jezero :::.

Pov.: 1.492,00 m²

111.680,00 €

.::: Građevinsko zemljište u Bilicama :::.

Pov.: 1.238,00 m²

65.000,00 €

.::: Bilice - građevinsko zemljište 879m2 :::.

Pov.: 879,00 m²

52.740,00 €